Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăr mort într-un Volvo încolăcit de stâlp, pe un drum din Satu Mare. Șoferul avea permisul suspendat

Tragedie în muncipiul Satu Mare. Un tânăr în vârstă de 30 de ani a murit, în această dimineață, după a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un stâlp. Medicii au încercat zeci de minute să-l readucă la viață, însă efortul lor a fost în zadar. În urma verificărilor, polițiștii sătmăreni au aflat că bărbatul avea permisul suspendat.

de Redactia Observator

la 06.03.2024, 14:16

Accidentul s-a produs, astăzi, cu puțin înainte de ora 12, pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare. Pompierii au fost solicitați să intervină, după ce un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate aflat pe marginea drumului. 

La fața locului s-au deplasat 15 cadre militare ale ISU Satu Mare, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, modul pentru descarcerare, echipaj SMURD și un echipaj cu autospeciala de Terapie Intensivă. Potrivit celor de la ISU Satu Mare, victima a fost găsită în mașină, incoștientă, și "predată echipajului medical prezent la fața locului, care efectuează manevrele de resuscitare". 

Zeci de minute au încercat medicii să-l readucă pe tânărul de 30 de ani la viață. Din păcate, însă, efortul lor a fost în zadar, fiind declarat decesul.

Tânărul din Satu Mare avea permisul suspendat

Pe acelaşi subiect

În urma verificărilot, polițștii au aflat că sătmăreanul de la volan avea permisul suspendat.

"La data de 6 martie a.c., în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Odoreului din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 30 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul autoturismului la volanul căruia s-ar fi aflat, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate. Din producerea evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto.Totodată, verificările efectuate au relevat faptul că, la momentul producerii evenimentului, bărbatul ar fi avut suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice", au transmis reprezentanți IPJ Satu Mare.

Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr mort într-un Volvo încolăcit de stâlp, pe un drum din Satu Mare. Șoferul avea permisul suspendat