Antena Meniu Search
x

Un tânăr a murit înjunghiat, la Satu Mare, încercând să-și apere iubita de un bărbat care agresa fără motiv trecătorii (Video)

Beniamin O., un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Ardud, Satu Mare, a murit înjunghiat, pe stradă, după ce a luat atitudine în fața unui bărbat care a agresa oamenii fără motiv.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.08.2020, 14:13

Beniamin a murit la spital
Tânărul a luat atitudine în fața agresorului și a fost înjunghiat mortal - Facebook Beniamin O.
  • Tânărul a luat atitudine, fiind înjunghiat mortal
  • El a murit la spital

Motivul se pare că ar fi faptul că tânărul a luat atitudine și și-a apărat iubita, atunci când bărbatul respectiv s-a poziționat în fața lor, pe stradă, blocându-le drumul.

Beniamin a intervenind, spunându-i să-și vadă de treabă, moment în care a fost înjunghiat fulgerător, iar agresorul a fugit.

Atacul a avut loc vineri seară, în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare, în zona intrării pe Pasajul Corneliu Coposu, iar tânărul a murit sâmbătă dimineață la spital.

Polițiștii au reținut un suspect, respectiv pe bărbatul de 34 de ani, o persoană fără adăpost.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Un tânăr a murit înjunghiat, la Satu Mare, încercând să-și apere iubita de un bărbat care agresa fără motiv trecătorii (Video)