Antena Meniu Search
x

Tânăr de 18 ani, motociclist, spulberat de un bătrân care nu l-a văzut în trafic, la Buzău (Video)

Un motociclist în vârstă de 18 ani, care circula regulamentar pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Buzău, a fost spulberat de un şofer în vârstă de aproximativ 70 de ani. Bătrânul de la volan nu s-a asigurat când a virat stânga şi nici nu l-a văzut pe băiatul de pe motocicletă, lovindu-l în plin.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.05.2019, 16:01

Vezi și

Un motociclist în vârstă de 18 ani, care circula regulamentar pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Buzău, a fost spulberat de un şofer în vârstă de aproximativ 70 de ani.

Bătrânul de la volan nu s-a asigurat când a virat stânga şi nici nu l-a văzut pe băiatul de pe motocicletă, lovindu-l în plin.

Tânăr motociclist spulberat de un şofer în trafic, la Buzău

Un bătrân din Buzău se va alege cu dosar penal după ce l-a băgat în spital pe un tânăr motociclist, care circula regulamentar pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Potrivit primelor date din anchetă, conducătorul auto, care se deplasa către Parcul Crang, s-ar fi angajat in efectuarea virajului la stânga către strada Panduri, fără să acorde prioritate unui motociclist în vârstă de 18 ani, care circula din sens opus.

Lovit în plin, motociclistul a fost preluat de ambulanță și transportat la spitalul din Buzău.În cauză a fost întocmit dosar penal,iar cercetările continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Tânăr de 18 ani, motociclist, spulberat de un bătrân care nu l-a văzut în trafic, la Buzău (Video)