Antena Meniu Search
x

Tânăr orădean care lupta în Legiunea Străină, mort într-un accident, în Africa! Pe Sorin îl aşteptau acasă o soţie şi un băieţel de câţiva anişori

Un subofiţer orădean care lupta în Legiunea Străină a murit, săptămâna aceasta, în Africa.

Un subofiţer orădean care lupta în Legiunea Străină, o unitate de elită a armatei franceze creată pentru soldaţi voluntari, a murit, săptămâna aceasta, în Djibouti, nord-estul Africii, în Golful Aden.

Tragedia s-a produs în timpul unui accident produs în timpul unui antrenament.

Este vorba despre Sorin Lipovan, în vârstă de 32 de ani, care a fost implicat într-un accident mortal pe 7 noiembrie, potrivit bihoreanul.ro.

Pe acelaşi subiect

"Un subofiţer al Regimentului 1 de Cavalerie din Legiunea Străină a murit în această dimineaţă în Djibouti, unde se afla într-o scurtă misiune, din cauza unui accident rutier, în timpul unui antrenament. Doi legionari au fost răniţi în accident, dintre care unul grav.

GALERIE FOTO: Tânăr orădean care lupta în Legiunea Străină, mort într-un accident, în Africa! Pe Sorin îl aşteptau acasă o soţie şi un băieţel de câţiva anişori

Suntem de partea familiilor lor şi ne vom manifesta solidaritatea noastră legionară cu această ocazie", se arată într-un scurt comunicat despre incident, postat pe pagina de Facebook a regimentului în care lucra orădeanul.

Potrivit informaţiilor disponibile pe contul său de Facebook, Sorin s-a născut în Oradea, iar în ultimii ani era stabilit în Franţa, pe Coasta de Azur. 

Tânărul era căsătorit cu o orădeancă şi aveau un copil mic. El a absolvit Colegiul Tehnic Constantin Brâncuşi şi era specializat în Inginerie managerială şi tehnologică, facultate absolvită la Oradea în 2009.

În Legiunea Străină lucra din 2010.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Tânăr orădean care lupta în Legiunea Străină, mort într-un accident, în Africa! Pe Sorin îl aşteptau acasă o soţie şi un băieţel de câţiva anişori