Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 23 de ani s-a prăbuşit cu avionul pe un câmp din Argeş. Pilotul a căutat salvarea cu disperare

Un tânăr de 23 de ani s-a prăbuşit cu avionul. Pilota o aeronavă de mici dimensiuni când a încercat o aterizare forţată, pe un câmp din Argeş. La un moment dat însă, a pierdut controlul aparatului de zbor.

Vezi și

Un tânăr de 23 de ani s-a prăbuşit cu avionul. Pilota o aeronavă de mici dimensiuni când a încercat o aterizare forţată, pe un câmp din Argeş. La un moment dat însă, a pierdut controlul aparatului de zbor. Cel mai probabil, a sesizat în aer că sunt probleme tehnice. După impact, tânărul rănit a fost cel care a sunat la 112. 

 La 600 de metri de aerodromul din Topoloveni, Argeş, un avion Cessna, cu două locuri, se prăbuşeşte la marginea drumului, într-un lan de porumb. Aeronava este complet distrusă.

Pilotul, un tânăr de 23 de ani, a scăpat cu viaţă. Era singur în avion când s-a prăbuşit. A ieşit din epavă şi a sunat la 112.

Problemele ar fi apărut chiar de la decolarea de pe aerodromul Topoloveni. Ar fi simțit că aeronava nu s-a desprins bine de la sol. Pilotul s-a gândit imediat că ar putea fi vorba despre o defecţiune tehnică, dar a continuat zborul. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ancheta prăbușirii a fost preluată de un procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești și de Autoritatea Aeronautică Civilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 23 de ani s-a prăbuşit cu avionul pe un câmp din Argeş. Pilotul a căutat salvarea cu disperare