Antena Meniu Search
x

Gestul surprinzător făcut de șoferița de 20 de ani care a spulberat un bărbat pe trecerea de pietoni, în Târgoviște

O tânără de 20 de ani s-a urcat drogată la volan şi a ucis un om chiar pe o trecere de pietoni, în centrul oraşului Târgovişte. Medicii i-au găsit în sânge un amestec extrem de periculos de substanţe interzise.

Vezi și

O tânără de 20 de ani s-a urcat drogată la volan şi a ucis un om chiar pe o trecere de pietoni, în centrul oraşului Târgovişte. Medicii i-au găsit în sânge un amestec extrem de periculos de substanţe interzise. Martorii povestesc că, în faţa bărbatului care zăcea pe şosea, fata şi-ar fi aprins o ţigară.

Sub efectul drogurilor, tânăra de 20 de ani s-a urcat la volan şi a pornit într-o cursă nebună. Martorii spun că nu ar fi încetinit când s-a apropiat de trecerea de pietoni.

Victima, un bărbat în vârstă de 57 de ani, se angajase să traverseze pe o trecere de pietoni. Pe banda a doua de circulaţie a oprit un autobuz care îi acordase prioritate. Nu acelaşi lucru a făcut însă şi tânăra în vârstă de 20 de ani.

Bărbatul mergea chiar pe lângă bicicletă, aşa cum spun regulile de circulaţie. Nu a avut nicio şansă. Șoferița l-a lovit în plin și a fost aruncat cinci metri în aer. 

Imediat după impact, martorii au observat că tânăra şoferiţă avea un comportament ciudat. Gesturile sale i-au surprins pe cei din jur.

”A fost ceva groaznic! A coborât, parcă nici nu făcuse nimic. S-a dus până la bordura aia roşie, s-a uitat la el un pic, după care s-a întors înapoi şi şi-a luat o ţigară”, povestește un martor.

Fata a fost dusă la spital pentru probe biologice. Anchetatorii spun că avea în sânge cocaină şi Tetrahidrocanabinol, o substanţa cu efect psihotrop care se regăseşte şi în compoziţia cannabisului.

În faţa poliţiştilor, a recunoscut că s-a drogat, iar în locuinţa ei au fost găsite 10 grame de substanţe interzise. Tânăra susţine că le are din străinătate.

DAVID CRISTIAN, avocat: S-a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de clienta mea. Aşteptăm cercetările să se efectueze.

Imagini cu substanţe halucinogene apar şi pe pagina de Facebook a tinerei. Iar în comentariile ei, făcea aluzii la droguri.

Tânăra de 20 de ani şi-a petrecut noaptea în arest. Astăzi, judecătorii au decis să fie cercetată sub control judiciar. Este acuzată de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive. A fost audiată şi de procurorii DIICOT. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Gestul surprinzător făcut de șoferița de 20 de ani care a spulberat un bărbat pe trecerea de pietoni, în Târgoviște