Antena Meniu Search
x

Detalii cutremurătoare din cazul cântăreţei bătute de soţ, un sunetist faimos. Iulia a căzut victimă violenţei chiar în luna de miere!

Luna de miere s-a transformat într-un calvar pentru o tânără artistă. La nici două săptămâni de la nuntă, Iulia a fost bătută până la leşin de soţul ei.

Vezi și

Luna de miere s-a transformat într-un calvar pentru o tânără artistă. La nici două săptămâni de la nuntă, Iulia a fost bătută până la leşin de soţul ei.

Tânăra are răni grave pe tot corpul. Inclusiv pe gât: într-un acces de furie, bărbatul ar fi încercat să o sugrume.

În stare de şoc, fata şi-a povestit drama pe blogul unei prietene şi a depus plângere la Poliţie.

Ea este Iulia, o tânără artistă cu aspiraţii mari.  De doar două săptămâni, devenise soţia lui Alex, considerat unul dintre cei mai buni sunetişti din România.

Duminică, "din senin, soţul ei a venit beat acasă şi a încercat să o ucidă", mărturiseşte tânăra pe blogul unei prietene.

Totul ar fi pornit de la o scenă de gelozie a lui Alex. Ajuns acasă, bărbatul s-ar fi dezlănţuit.

 "A venit foarte mişeleşte în spatele meu şi m-a dat cu capul de un perete. Am căzut şi nu am mai putut să mă ridic. Se urcase, încălţat, cu picioarele pe mine. Aveam un picior pe ceafă şi unul pe o mână care e vânătă acum. A început să îmi care pumni, şuturi, picioare peste tot.", povesteşte tânăra.

Iulia a reuşit să sune la 112. După ce la faţa locului s-a prezentat un echipaj, Poliţia a început cercetările pentru violenţă în familie.

Drama Iuliei s-a viralizat pe internet şi a creat revoltă în mediul online.  Pentru că ar fi încă unul dintre miile de cazuri de abuz în familie, care se petrec zilnic în România. 

"În 2016, la politie au fost raportate 35 de mii de fapte penale din spectrul familial, 35 de mii sunt cele care au ajuns la politie. Din punctul nostru de vedere, fenomenul este dublu. Ce este trist, din aceste 35 de mii au fost condamnate sub 5%", explică Simona Voicescu, preşedintele asociaţiei "Necuvinte".

Neoficial, cifrele sunt şi mai mari. Multe dintre victimele violenţei domestice aleg să tacă. Şi se ascund, din teamă, disperare sau ruşine.

Iulia a ales iniţial să vorbească, dar nu mai doreşte să comenteze scandalul. Nici soţul ei, pe care îl acuză că a vrut să o ucidă, nu vrea să facă declaraţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Detalii cutremurătoare din cazul cântăreţei bătute de soţ, un sunetist faimos. Iulia a căzut victimă violenţei chiar în luna de miere!