Antena Meniu Search
x

Video Tânără bătută crunt într-un magazin din Maramureș. Un bărbat a luat-o la pumni și picioare printre rafturi, în fața clienților

O ieşire obişnuită la cumpărături s-a transformat într-un coşmar pentru o femeie din comuna Satulung, din Maramureş. Tânăra a fost luată la pumni şi picioare de un bărbat de 37 de ani chiar printre raioanele unui magazin, sub privirile îngrozite ale clienţilor. 

de Redactia Observator

la 20.05.2022, 08:34

Vezi și

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum bărbatul intră val-vârtej în magazin şi se duce glonţ la femeie, pe unul dintre raioane. Fără să stea prea mult pe gânduri, o loveşte puternic peste faţă. Imediat apare şi concubina bărbatului, cea de la care s-ar fi iscat întreg scandalul.

Tânăra bătută în magazin a depus plângere la poliţie

Una dintre vânzătoare încearcă, în zadar, să-l facă pe agresor să se oprească. Sună apoi la 112, iar poliţiştii ajung foarte repede la locul incidentului.

Femeia lovită a mers la doctor şi a obţinut certificat medico-legal, după care a depus plângere la poliţie. Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Tânără bătută crunt într-un magazin din Maramureș. Un bărbat a luat-o la pumni și picioare printre rafturi, în fața clienților