Antena Meniu Search
x

Video Tânără bătută cu bestialitate de iubit la Vatra Dornei chiar sub ochii tatălui bărbatului. Cei doi urmau să se căsătorească

Imagini greu de privit vin din Vatra Dornei. O femeie a ajuns la spital bătută cu sălbăticie chiar de viitorul soţ. Totul s-a întâmplat sub privirile nepăsătoare ale tatălui agresorului care, în loc intervină, îşi încurajează fiul să lovească şi mai tare. Bărbatul este acum de negăsit.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 11.08.2022, 17:47

Vezi și

Scenele de o cruzime greu de imaginat s-au petrecut în locuinţa pe care iubitul femeii o deţine în Vatra Dornei şi au fost surprinse de o cameră de . Se vede cum femeia este bătută cu pumnii şi picioarele, iar în imagini apare şi o a treia persoană. Din spusele femeii, acesta ar fi tatăl agresorului care nu ar fi făcut decât să îşi încurajeze fiul să o lovească mai tare.

Bătută chiar sub ochii viitorului socru

Tot acest conflict a pornit pe fondul geloziei. După ce a fost bătută crunt, a reuşit să ajungă pe picioarele ei la unitatea de primiri urgenţă  din Vatra Dornei unde este internată în continuare în secţia de chirurgie.

Cadrele medicale au aflat că este victima unei agresiuni, aţa că au anunţat poliţia. Poliţiştii i-au luat declaraţie femeii de 38 de ani şi urmează să deschidă dosar penal. În tot acest timp, bărbatul de 41 de ani de negăsit. Cei doi locuiesc în Olanda şi s-au întors în România în urmă cu două zile. În acest an aveau programată şi nunta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Tânără bătută cu bestialitate de iubit la Vatra Dornei chiar sub ochii tatălui bărbatului. Cei doi urmau să se căsătorească