Tânăra care şi-a abandonat bebeluşul într-o pungă, în faţa blocului din Bucureşti, a fost găsită

De Cristian Ionescu.
Publicat: 24.12.2020, 15:02.
Actualizat: 24.12.2020, 20:48

O tânără de 27 de ani a fost dusă la audieri, în cazul bebelușului găsit într-o pungă, în Sectorul 3 din Bucureşti. 

O tânără de 27 de ani ar fi mama bebeluşului

Poliţia Capitalei: "În urma cercetărilor efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, a fost identificată și depistată și condusă la audieri o femeie de 27 de ani, din București".

Reamintim că un bebeluş abia născut a fost băgat într-o pungă şi abandonat în fața unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Copilul a fost găsit de o femeie, care a dat alarma.

Bebeluş în pungă, abandonat de mamă

În prag de sărbători, un gest teribil i-a îngrozit pe locatarii unui bloc din Capitală. Un bebeluş a fost abandonat pe scările unui imobil din sectorul trei şi doar un miracol a făcut ca nou-născutul să nu moară. A fost găsit la timp de o femeie care se întorcea acasă şi a anunţat salvarea. Medicii au reuşit să îi salveze viaţa.

Laurentiu Radulescu, reporter Observator: "Cel mai probabil, spun poltiistii, copilul fusese nascut cu doar cateva minute inainte de a fi abandonat. Era deja in stare de hoipotermie cand medicii au ajuns la el"

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.