Antena Meniu Search
x

Tânăra care şi-a abandonat bebeluşul într-o pungă, în faţa blocului din Bucureşti, a fost găsită

O tânără de 27 de ani a fost dusă la audieri, în cazul bebelușului găsit într-o pungă, în Sectorul 3 din Bucureşti. 

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.12.2020, 20:48

Vezi și

O tânără de 27 de ani ar fi mama bebeluşului

Poliţia Capitalei: "În urma cercetărilor efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, a fost identificată și depistată și condusă la audieri o femeie de 27 de ani, din București".

Reamintim că un bebeluş abia născut a fost băgat într-o pungă şi abandonat în fața unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Copilul a fost găsit de o femeie, care a dat alarma.

Bebeluş în pungă, abandonat de mamă

În prag de sărbători, un gest teribil i-a îngrozit pe locatarii unui bloc din Capitală. Un bebeluş a fost abandonat pe scările unui imobil din sectorul trei şi doar un miracol a făcut ca nou-născutul să nu moară. A fost găsit la timp de o femeie care se întorcea acasă şi a anunţat salvarea. Medicii au reuşit să îi salveze viaţa.

Laurentiu Radulescu, reporter Observator: "Cel mai probabil, spun poltiistii, copilul fusese nascut cu doar cateva minute inainte de a fi abandonat. Era deja in stare de hoipotermie cand medicii au ajuns la el"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăra care şi-a abandonat bebeluşul într-o pungă, în faţa blocului din Bucureşti, a fost găsită