Antena Meniu Search
x

Video Femeia care a găsit bebeluşul într-o pungă, în faţa blocului: Dacă mai întârziam cred 10 minute nu mai era în viaţă

În prag de sărbători, un gest teribil i-a îngrozit pe locatarii unui bloc din Capitală. Un bebeluş a fost abandonat pe scările unui imobil din sectorul trei şi doar un miracol a făcut ca nou-născutul să nu moară. A fost găsit la timp de o femeie care se întorcea acasă şi a anunţat salvarea. Medicii au reuşit să îi salveze viaţa. Poliţiştii vor să afle acum cine l-a abandonat pe micuţ.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 23.12.2020, 21:58

Vezi și

Într-o pungă de plastic, aproape îngheţat. Aşa a fost găsit copilul de această femeie care se întorcea acasă. Nu şi-a imaginat că cineva poate recurge la un asemenea gest.

Martor: Dacă mai întârziam cred 10 minute nu mai era în viaţă. Era foarte frig, ca acum când începe să se răcească. Cu 10 minute înainte intraseră nişte vecini şi au spus că nu era nimic acolo la uşă.

Speriată, femeia a luat copilul, a sunat la poliţie şi a cerut ajutor vecinilor.

Martor: În interiorul blocului l-am pus pe covorul acesta şi am luat pătură şi am pus pe el. Nu a durat 10 minute şi a început să plângă încet.

Laurentiu Radulescu, reporter Observator: Cel mai probabil, spun poltiistii, copilul fusese nascut cu doar cateva minute inainte de a fi abandonat. Era deja in stare de hoipotermie cand medicii au ajuns la el.

Bebeluşul, salvat ca printr-un miracol

Baietelul, născut prematur, nu are nici măcar un kilogram şi jumătate. Un miracol doar l-a ţinut în viaţă, spun medicii.

Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției ATI nou născuți Marie Curie: Cand spui hipotermie la nou nascut spui mortalitate, mortalitate, mortalitate. Are plamani mai putin dezvoltati, dar nu atat de grav afectati. Primeste lapte din banca de lapte.

Citește și:

Cinci familii s-au oferit deja să ajute băieţelul cu haine şi lapte. Cadrele medicale de la spitalul Marie Curie s-au gândit deja şi la un nume. Cristian Crăciun Ştefan. Un miracol al sărbătorii naşterii Domnului şi numele medicului care era de gardă atunci când prematurul a ajuns în stare critică la spital.

Cazul a fost preluat de procurori iar poliţiştii spun că este o chestiune de timp până când vor reuşi să dea de urma mamei. Abandonul în familie este pedepsit cu 3 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Femeia care a găsit bebeluşul într-o pungă, în faţa blocului: Dacă mai întârziam cred 10 minute nu mai era în viaţă