Antena Meniu Search
x

Tânăra care susţine că are un copil cu fostul principe Nicolae reacţionează din nou în scandalul de la Casa Regală: “Să tăcem cu toții din gură, în acest moment”

Nicoleta Cîrjan, tânăra care susține că are un copil cu fostul principe Nicolae, a postat un nou mesaj pe Facebook.

Nicoleta Cîrjan, tânăra care susține că are un copil cu fostul principe Nicolae, a postat un nou mesaj pe Facebook.

“De două zile îmi sună telefonul încontinuu, mesaje, solicitări de interviuri, oamenii vor să știe cine sunt, ce fac și, mai ales, cum comentez tot ceea ce se întâmplă în Casa Regală. 

Tuturor le-am spus că în acest moment, în care Regele României e pe patul de moarte, cred că o minimă dovadă de respect față de Măria Sa este să tăcem cu toții din gură. Așadar, tac din smerenie, nu pentru că nu am lucruri de spus. Prefer sa nu alimentez în niciun fel scandalul rușinos la care suntem martori de câteva zile. Îmi asum faptul că, nedând replica la minciunile care se vehiculează despre mine, sunt defăimată și mi se construiește, în continuare, o imagine foarte îndepărtată de ceea ce sunt eu cu adevărat. Nu mă neliniștesc deloc, căci adevărul va fi întotdeauna mai puternic, iar lumina va străbate întunericul.

Să ținem capul plecat și așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris ea, pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăra care susţine că are un copil cu fostul principe Nicolae reacţionează din nou în scandalul de la Casa Regală: “Să tăcem cu toții din gură, în acest moment”