Antena Meniu Search
x

O tânără din Constanţa a mers de bună voie la poliţie să ceară ajutorul. A ieşit însă în cătuşe de acolo

S-a dus de bunăvoie şi nesilită de nimeni la sediul Poliţiei din Suceava dar a ieşit de acolo în cătuşe! O tânără din Constanţa le-a cerut ajutorul agenţilor să reuşească. să se mărite.

Vezi și

S-a dus de bunăvoie şi nesilită de nimeni la sediul Poliţiei din Suceava dar a ieşit de acolo în cătuşe! O tânără din Constanţa le-a cerut ajutorul agenţilor să reuşească. să se mărite. Partea incredibilă de abia acum urmează: poliţiştii au descoperit că femeia din faţa lor ascunde un secret de care nici măcar ea nu era foarte conştientă. Drept care au reţinut-o imediat.

Tânăra are 24 de ani şi mai multe dosare penale. Poliţiştii suceveni s-au trezit cu ea la sediu. Venise cu o cerere neobişnuită şi fără legătură cu ilegalităţile făcute: le-a spus agenţilor să îl sune pe iubitul ei şi să îl convingă să o ia de soţie.

De abia când poliţiştii au legitimat-o şi-au dat seama, de fapt, cu cine stau de vorbă. Au verificat baza de date şi au văzut că aceasta era dată în urmărire naţională, fiind condamnată la trei ani de închisoare pentru mai multe furturi comise.

Poliţiştii au reţinut-o de îndată. Tânăra a ajuns, în cele din urmă, la Penitenciarul Botoşani, acolo unde, de altfel, îşi va ispăşi pedeapsa. Cel mai probabil, nici nu ştia că fusese condamnată definitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » O tânără din Constanţa a mers de bună voie la poliţie să ceară ajutorul. A ieşit însă în cătuşe de acolo