Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânără de 18 ani, accidentată în timpul unui concurs de escaladă. Se căţăra pe traseul Peretele Şoimului, din Băile Herculane

Concurs de escaladă cu peripeţii la Baile Herculane. O tânără de 18 ani s-a accidentat în timp ce se cățăra pe traseul Peretele Şoimului. A fost o adevărată mobilizare pentru salvarea ei. Zona greu accesibilă i-a pus la grea încercare până şi pe salvamontişti. 

de Redactia Observator

la 09.09.2024 , 14:18

Echipajul Salvamont Herculane aparținând de Serviciul Public Județean Salvamont Caraș-Severin a intervenit pentru acordarea primului ajutor și transportarea unei tinere de 18 ani din București la spital. Fata a suferit un accident în timp ce se căţăra pe un traseu de escaladă în Peretele Şoimului din zona Amfiteatru. Se află în stare stabilă, medicii spun că rănile nu îi pun viaţa în pericol. 

Misiunea de coborâre a fost una foarte dificilă, presupunând folosirea unei tărgi UT ancorată printr-un sistem tehnic specific. 

Tânăra de 18 ani venise tocmai de la Bucureşti pentru această competiţie.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Tânără de 18 ani, accidentată în timpul unui concurs de escaladă. Se căţăra pe traseul Peretele Şoimului, din Băile Herculane