Antena Meniu Search
x

Tânără de 20 de ani din Teleorman, dată dispărută. Florina Alina a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

Este alertă într-o localitate din judeţul Teleorman. O tânără de 20 de ani a fost dată dispărută şi este căutată acum de poliţişti, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. 

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 15:46

Tânără de 20 de ani din Teleorman, dată dispărută
Tânără de 20 de ani din Teleorman, dată dispărută - Poliţia Română

Poliţiştii fac acum apel pentru a o găsi pe tânără. Dispariţia sa a fost semnalată poliţiştilor de pe raza comunei Vităneşti. Chiran Florina Alina, în vârstă de 20 de ani, este acum căutată de forţele de ordine.

Poliţiştii au făcut publice semnalmentele tinerei dispărute

"Solicităm sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei tinere CHIRAN FLORINA ALINA în vârstă de 20 de ani, reclamată ca fiind dispărută de pe raza comunei Vitănești, județul Teleorman.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Judeţului Teleorman efectuează căutări în vederea depistării unei tinere în vârstă de 20 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Vitănești, sat Vitănești, județul Teleorman şi până în prezent nu a mai revenit.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii din cadrul  Postului de Poliție Vitănești au fost sesizați în data de 17 octombrie, a.c., despre faptul că tânăra ar fi plecat voluntar de la domiciliu din luna august. 

Semnalmente: înălțime aprox. 1,75 m, greutate  55 kg, fața ovală, ochi căprui, părul șaten, lungime medie. Nu se cunosc obiectele vestimentare la data dispariției.

Persoanele care pot furniza informaţii despre aceasta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.166, 0247407006 – Biroul Urmăriţi, să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul de urgenţă – 112", au transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânără de 20 de ani din Teleorman, dată dispărută. Florina Alina a plecat de acasă şi nu s-a mai întors