Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără de 24 de ani, ucisă de iubit la Roman. După crimă, bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor

O tânără de 24 de ani, din judeţul Neamţ, a fost găsită moartă noaptea trecută în Român, Ar fi fost ucisă chiar de iubitul ei, care a ameninţat ulterior că se sinucide. Bărbatul a fost prins pe raza localității Secuieni şi se află în custodia poliţiştilor.

de Redactia Observator

la 12.10.2024 , 14:15

Tânără de 24 de ani, ucisă de iubit la Roman. După crimă, bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor Tânără de 24 de ani, ucisă de iubit la Roman. După crimă, bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor - Arhiva / imagine ilustrativă

Reprezentanţii IPJ Neamţ au anunţat, sâmbătă, că poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un tânăr de 23 de ani, din Roman, intenţionează să se sinucidă întrucât şi-ar fi omorât iubita.

"La data de 11 octombrie a.c., ora 21:38, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Roman, intenționează să se sinucidă întrucât și-ar fi omorât concubina. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat decedată victima, o tânără în vârstă de 24 de ani, din municipiul Roman. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Bărbatul a fost identificat pe raza localității Secuieni, în prezent aflându-se în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să fie dispuse măsurile legale. Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan", au transmis poliţiştii nemţeni.

Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ şi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Neamţ.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi s-a cerut vreodată şpagă în spitale?
Observator » Evenimente » Tânără de 24 de ani, ucisă de iubit la Roman. După crimă, bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor