Antena Meniu Search
x

Video Tânără de 25 de ani, desfigurată și lăsată într-o baltă de sânge într-un bloc din Centrul Vechi. Ar fi fost atacată la întâmplare

Incident şocant în centrul Capitalei. O femeie a fost desfigurată în bătaie, azi noapte, şi abandonată într-o scară de bloc din Centrul Vechi, o zonă extrem de populară printre turiştii străini. La faţa locului au fost chemaţi imediat medicii de la Salvare. La sosirea ambulanţei, victima era în stare de şoc şi nu a fost capabilă să comunice cu salvatorii. 

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 25.02.2024, 14:22

Vezi și

Polițiștii din București sunt în alertă în acest moment și caută atacatorii tinerei de 25 de ani. Fata a fost găsită desfigurată și plină de sânge în scara unui bloc din Centrul Vechi. Momentele de coșmar au avut loc în jurul orei 4 dimineața.

Deși victima a țipat după ajutor, nimeni din bloc nu a avut curaj să iasă din apartament decât după ce atacatorul sau atacatorii au fugit.

Tânără de 25 de ani, bătută cu bestialitate şi lăsată în agonie

Primii care au ajuns la intervenţie au fost doi agenți de la poliţia locală care, la rândul lor au chemat ambulanţa. Tânăra a fost preluată în stare gravă, cu faţa tumefiată, iar acum este internată în spital. Medicii spun ca este un mare noroc că a supraviețuit atacului brutal.

Polițiștii încearcă să facă rost de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Centrul Vechi pentru a reconstitui momentele premergătoare atacului. Ei bănuiesc, la acest moment, că fata de 25 de ani a fost atacată la întâmplare de cineva de pe stradă.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului București

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 12 voturi
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânără de 25 de ani, desfigurată și lăsată într-o baltă de sânge într-un bloc din Centrul Vechi. Ar fi fost atacată la întâmplare