Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăra desfigurată de un puşcăriaş recent eliberat, într-o scară de bloc, este în continuare în spital (Video)

O tânără de 20 de ani a fost lovită crunt şi apoi tâlhărită de un recidivist. Fata a fost pusă la pământ dintr-o lovitură şi a ajuns la spital. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

de Redactia Observator

la 20.11.2018 , 10:06

O tânără de 20 de ani a fost lovită crunt şi apoi tâlhărită de un recidivist. Fata a fost pusă la pământ dintr-o lovitură şi a ajuns la spital. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

După atac, fata şi-a revenit şi a plecat acasă pe piciorele ei, însă cu pierderi de memorie. Nu îşi aminteşte nimic din ce i s-a întâmplat.

A observat doar că îi lipsesc lucrurile şi a depus atunci o sesizare la Poliţie.

Vezi și

Ulterior, acuzând stări de rău, familia a dus-o la spital, unde e şi acum internată.

Pe acelaşi subiect

"Poliţia a fost sesizată de către reprezentanţii Spitalului cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o tânâră care acuza pierderi de memorie. În urma examinării medicale ale acesteia medicii nu au stabilit faptul că ar fi fost victima unei infracţiuni cu violenţă, dar pentru că a reclamat că nu îşi găseşte telefonul mobil a fost întocmit un dosar penal", a declarat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Săltat de poliţişti şi dus la secţie, suspectul a negat totul în primă fază. La audieri, însă, şi-ar fi recunoscut fapta.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Are 33 de ani şi nu e la prima abatere.

Ieşise din închisoare de numai două săptămâni, după ce îşi ispăşise pedeapsa tot pentru tâlhărie, dar şi tentativă de viol.

Astăzi, va fi dus la Parchet şi ulterior la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Tânăra desfigurată de un puşcăriaş recent eliberat, într-o scară de bloc, este în continuare în spital (Video)