Antena Meniu Search
x

Autorul jafului brutal de la Alba, prima declaraţie: "A venit Poliţia la mine acasă, am crezut că sunt bagabonţi" (Video)

Nicolae Dragoi, autorul atacului brutal asupra unei tinere de 20 de ani, în scara unui bloc din Alba Iulia, s-a prefăcut că nu ştie nimic despre faptă. El a spus că a fost foarte surprins de apariţia mascaţilor la el acasă, precizând că iniţial a crezut că era vorba de nişte "bagagonţi".

Nicolae Dragoi, autorul atacului brutal asupra unei tinere de 20 de ani, în scara unui bloc din Alba Iulia, s-a prefăcut că nu ştie nimic despre faptă.

El a spus că a fost foarte surprins de apariţia mascaţilor la el acasă, precizând că iniţial a crezut că era vorba de nişte "bagagonţi".

Autorul atacului de la Alba, reţinut pentru 24 de ore

"Pe cine? Nu ştiu nimic despre ce este vorba, nu ştiu absolut nimic, a venit poliţia la mine acasă, am crezut că sunt bagabonţi, n-am lovit pe absolut nimenea. Acum sunt adus aici să vedem despre ce este vorba, să mi se aducă la cunoştinţă", a declarat Nicolae Dragoi pentru jurnaliştii din faţa secţiei de Poliţie.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, în faţa anchetatorilor, pus în faţa dovezilor, Nicolae Drăgoi şi-a recunoscut fapta, fiind introdus în arest preventiv şi urmând a fi propus a fi arestat pentru 30 de zile.

Nicolae Drăgoi, eliberat condiţionat

Nicolae Drăgoi este un infractor periculos, el a fost dat şi în urmărire generală, fiind prins şi apoi condamnat pentru tâlhărie și tentativă de viol, în 2016. În 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat.

După doar 2 săptămâni de libertate, Nicolae Drăgoi atacă cu bestialitate o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia, o loveste năprasnic şi o jefuieşte de toate bunurile avute asupra sa. Tânăra este internată în spital în urma atacului şi prezintă pierderi de memorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Autorul jafului brutal de la Alba, prima declaraţie: "A venit Poliţia la mine acasă, am crezut că sunt bagabonţi" (Video)