Antena Meniu Search
x

Tânără din Ilfov, găsită moartă într-un hotel din Piteşti. Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori

O tânără în vârstă de 35 de ani, din Ilfov, a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din centrul oraşului Piteşti. Angajaţii au făcut macabra descoperire, în această dimineaţă, şi au alertat autorităţile.

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 13:17

Tânără din Ilfov, găsită moartă într-un hotel din Piteşti. Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori - Arhiva / imagine ilustrativă

Un echipaj al ambulanţei a ajuns la faţa locului, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul. "În ziua de 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că în camera unei unități de cazare din municipiul Pitești a fost găsită o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, constatând că persoana decedată este o femeie de 35 de ani, din județul Ilfov", au transmis reprezentanţii IPJ Argeș.

Tânăra nu prezenta urme de violenţă pe corp

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş, pentru efectuarea autopsiei. "Din primele verificări, nu au fost descoperite urme de violență, iar pentru stabilirea cauzei decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei și luarea măsurilor legale care se impun", precizează poliţiştii argeşeni.

Articolul continuă după reclamă

A fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, în care cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Tânăra de 35 de ani era din Ilfov şi lucra la o firmă din Piteşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Evenimente » Tânără din Ilfov, găsită moartă într-un hotel din Piteşti. Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori