Antena Meniu Search
x

Video Tânără găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord. O turistă a făcut descoperirea şocantă: care e prima ipoteză

Descoperire şocantă azi dimineaţă pe o plajă din nordul staţiunii Mamaia! O tânără a fost găsită moartă de mai mulţi turişti care se plimbau pe malul mării. Oamenii au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie dar şi salvamarii. Din primele informaţii, se pare că femeia s-ar fi înecat. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 28.09.2023, 13:08

Vezi și

Se pare că trupul neînsufleţit al tinerei a fost găsit întâmplător de o femeie care alerga pe plaja şi care a crezut iniţial că e vorba despre un manechin de plastic când a văzut-o întinsă la mal. Poliţiştii nu au găsit nici haine, dar nici bagaje în zona respectivă.

Cadavrul a fost ridicat de cei de la Medicina Legală. Ar fi vorba despre o tânără de aproximativ 25 de ani. "La faţa locului era o persoană la firul apei... s-a înecat. acum nu ştim dacă este singura persoană care intrase sau dacă sunt mai multe persoane. Momentan facem verificări. Marea este destul de agitată, steagul roşu este arborat", a declarat Georgian Borariu, salvamar.

Ce spun poliţiştii

"La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului", a transmis IPJ Constanţa

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânără găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord. O turistă a făcut descoperirea şocantă: care e prima ipoteză