Antena Meniu Search
x

O tânără mămică în suferinţă după divorţ s-a spânzurat. Copilul ei, în şoc după ce a găsit-o în pod

O tragedie groaznică a avut loc în Dâmboviţa. Divorţul i-a provocat o suferinţă teribilă unei tinerei mămici din Gheboieni, ea luând dintr-o dată decizia să-şi termine socotelile cu viaţa. Tânăra a întâmpinat mai multe greutăţi de-a lungul vieţii, acestea culminând recent cu un divorţ.

O tragedie groaznică a avut loc în Dâmboviţa. Divorţul i-a provocat o suferinţă teribilă unei tinerei mămici din Gheboieni, ea luând dintr-o dată decizia să-şi termine socotelile cu viaţa.

Tânăra a întâmpinat mai multe greutăţi de-a lungul vieţii, acestea culminând recent cu un divorţ.

Autorităţile informează că nu au găsit un bilet de adio sau o justificare a gestului său, însă principala preocupare este acum băiatul femeii. El a găsit-o pe mama lui în pod, atârnând de o grindă, intrând în şoc emoţional, scrie presa locală. Tot el a fost cel care a sunat la 112.

Localnicii sunt şocaţi de gestul tinerei mămici, pentru că era cunoscută ca o femeie de nădejde, care nu supărase pe nimeni cu nimic.

"O femeie în vârstă de 37 de ani din comuna dâmbovițeană Tătărani, sat Gheboieni, a fost găsită spânzurată în podul casei. Se pare că femeia a suferit mai multe decepţii şi a hotărât să-şi pună capăt vieţii. Era divorţată şi avea un băiat. El este cel care a găsit-o spânzurată în podul locuinţei. Poliţia efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili circumstanţele care au condus la producerea acestei tragedii", informează autorităţile, citate de presa locală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » O tânără mămică în suferinţă după divorţ s-a spânzurat. Copilul ei, în şoc după ce a găsit-o în pod