Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 23 de ani, dispărut de mai bine de 48 de ore în apele unui baraj de lângă Haţeg. Era la scăldat când a fost prins de curenţi şi tras în adâncuri

Misiune de căutare contra-cronometru în apele lacului de acumulare "Barajul mare" de lângă Haţeg. Au trecut mai bine de 48 de ore de când zeci de scafandri, pompieri şi salvamontişti caută un tânăr de 23 de ani care ar fi intrat în lac şi nu ar mai fi ieşit la mal. Victima era la scăldat atunci când a fost prins de curenţi şi tras în adâncuri. Trecătorii au reuşit să îi recupereze doar hainele bărbatului, care erau abandonate pe o piatră. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Laura Oană

la 16.04.2024, 08:52

Vezi și

E foarte adâncă şi foarte periculos, curenţii!

Alarma s-a dat după ce un apel disperat la 112 anunţa că un tânăr ar fi fost înghiţit de ape, iar hainele sale ar fi rămas abandonate pe betonul care imprejmuieşte barajul. Imediat locul a fost împânzit pompieri şi scafandri. Au urmat ore în şir de căutări, fără rezultat însă. La mai bine de 48 de ore de la dispariţie, bărbatul pare de negăsit. 

Ovidiu Bodean, director Serviciul Judeţean Salvamont Hunedoara: Sperăm să îl găsim. Dacă nu sunt şanse să îl găsim, ne vom reîntoarce.

Lucian Morogan, ISU Hunedoara: Intervin în aceste momente la o acţiune de căutare a unei persoane posibil înecate în acest baraj. 

Pe acelaşi subiect

Oamenii care locuiesc în zonă spun că deşi barajul e o zonă extrem de periculoasă, este adesea frecventat de către tineri.

Scafandri din două judeţe încearcă să dea de urma băiatului

Tânărul de 23 de ani era pasionat de fotbal şi visa să joace alături de fratele său mai mare.

Era talentat aşa, un băiat ca lumea. Avea un frate care juca la echipa oraşului. 

Din cauza apei adânci de peste 7 metri şi vizibilităţii reduse, salvatorii vor fi nevoiţi să aducă astăzi un echipament mai performat în ajutorul scafandrilor.

Scafandri din două judeţe încearcă să dea acum de urma celui care ar fi căzut în apele barajului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Tânăr de 23 de ani, dispărut de mai bine de 48 de ore în apele unui baraj de lângă Haţeg. Era la scăldat când a fost prins de curenţi şi tras în adâncuri