Antena Meniu Search
x

Video Băieţel dispărut de lângă mamă, găsit mort pe un câmp din Botoşani. Copilașul zăcea într-o groapă plină cu apă, săpată pentru adăparea vitelor

Tragedie într-un sat din Botoşani, unde un copil de doar patru ani și-a găsit sfârșitul într-un mod cutremurător. Băiatul, aflându-se doar în grija mamei, a fost găsit înecat la mai bine de un kilometru de casă, în câmp, unde era săpată o groapă pentru adăparea vitelor. Mama lui este însărcinată şi mai are încă trei copii, iar soţul ei este plecat la muncă în Spania. Vă avertizăm că urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 09:31

Vezi și

Tragedia a avut loc în satul Tudor Vladimirescu, din comuna Albeşti. Mama a observat dintr-o dată că cel mic a dispărut din casă. Femeia l-a anunţat imediat pe bunicul copilului, iar după au început să-l caute disperaţi. 

Împăratu Adorel, bunicul copilului: Ne-am dus şi l-am căutat în jur de o oră jumate, poate mai bine şi aproape de ora 6 am venit. Ştiam gaura asta aici.

Copilaşul zăcea mort într-o groapă plină cu apă

A descoperit cu groază trupul neînsuflețit al nepotului său într-o groapă plină cu apă, situată la un kilometru distanță de locuința familiei.

Pe acelaşi subiect

A sunat imediat la 112 în speranţa că medicii îl vor putea salva pe băieţel.

Ţapciuc Nicu, rudă: Bunicul copilului l-a găsit aici cu faţa în jos, era cu gluga dată în cap, cu haine îmbrăcat, cum s-a zbătut el în apă acolo.

Dănuţ Panaitescu, medic SMURD: Am găsit un pacient în vârstă de 4 ani cu manevrele în curs de resuscitare. S-au continuat acestea timp de mai bine de 60 de minute, din păcate fără rezultat şi a trebuit să declarăm decesul.

Copilul se afla doar în grija mamei, tătăl fiind plecat în străinătate. Cei doi mai au trei copii, iar femeia este însărcinată şi urmează să nască. O anchetă este acum în desfășurare pentru se stabili cum s-a produs tragedia, dar şi cine se face vinovat de moartea băieţelului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Evenimente » Băieţel dispărut de lângă mamă, găsit mort pe un câmp din Botoşani. Copilașul zăcea într-o groapă plină cu apă, săpată pentru adăparea vitelor