Antena Meniu Search
x

Video Tânărul care a atacat 2 femei în București voia să le agreseze sexual. Margherita de la Clejani: "Am fost înjunghiată în zona inimii"

Bărbatul care a terorizat mai multe femei din Capitală cu un cutter a fost prins de poliţie. Individul de 38 de ani a recunoscut cu nonşalanţă că iniţial a vrut să le agreseze sexual, dar până la urmă le-a înjunghiat ca să îl ţină minte. Margherita de la Clejani, una dintre victime, a ajuns astăzi la audieri şi a povestit că a fost înjunghiată în zona inimii, iar medicii i-au scos o lamă de câţiva centimetri din corp. 

de Redactia Observator

la 19.08.2022, 19:33

Vezi și

El este individul care a înjunghiat cu un cutter două femei din Capitală, la zece minute una de cealaltă. Bărbatul le-a atacat pe cele două tinere, Margherita de la Clejani şi o adolescentă de 17 ani, în fugă, de pe trotinetă. Aseară, după ce victimele l-au descris şi pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere din centrul Bucureştiului, a fost prins. 

Bogdan Berechet, director general DGPMB: Poliţistii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit identificarea persoanei bănuite, iar în jurul prânzului au reuşit depistarea acestuia pe raza comunei Vidra din judeţul Ilfov. 

Agresorul care înțepa femei pe stradă cu un cutter este din Vidra

Nu are un loc de muncă şi nu este cunoscut cu probleme psihice. Potrivit surselor Observator, a declarat că şi-a ales victimele, din întâmplare, în timp ce se plimba pe trotinetă. Le-a spus anchetatorilor că îi plac femeile şi iniţial a vrut să le agreseze sexual. S-a răzgândit însă şi le-a atacat "ca să îl ţină minte". Apoi, s-a urcat în maşină şi a plecat acasă, liniştit. 

Pe acelaşi subiect

Oamenii legii au descoperit că bărbatul avea la el o întreagă trusă de cuttere. După o noapte în arest, individul a ajuns, din nou, în faţa anchetatorilor pentru a fi audiat.  

De altfel, mama Margheritei de la Clejani a postat pe reţelele de socializare lama pe care medicii au scos-o din sânul fiicei sale, după atac. Azi, înainte de audieri, artista a povestit prin ce coşmar a trecut. 

Margherita de la Clejani, victima: Nu am fost înţepată cu o lamă, am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii. E omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală, am fost consiliată de numeroşi doctori, psihatrii cărora le mulţumesc din toată inima mea, puţin afectată. Mulţumesc mie pentru că am venit aici să vă ofer o lecţie de viaţă, cred în Dumnezeu şi acum merg să fac o declaraţie.

O lecţie va primi mai mult ca sigur agresorul, care riscă să stea după gratii 5 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânărul care a atacat 2 femei în București voia să le agreseze sexual. Margherita de la Clejani: "Am fost înjunghiată în zona inimii"