Antena Meniu Search
x

Tânărul care a încercat să jefuiască o bancă din Capitală este un adolescent de 17 ani. Polițiștii l-au găsit ascuns în tufiș. Ce l-a dat de gol

Tânărul care a încercat să jefuiască o bancă din Sectorul 1 din Capitală, cu o șurubelniță și două perechi de ciorapi, este un adolescent de 17 ani. Băiatul a fost surprins de camerele de supraveghere și a fost găsit de polițiști într-o curte alăturată băncii, ascuns într-un tufiș. El a recunoscut fapta în fața autorităților.

de Redactia Observator

la 29.12.2023, 10:42

Tânărul care a încercat să jefuiască o bancă din Capitală este un adolescent de 17 ani. Polțiștii l-au găsit ascuns în tufiș, într-o curte alăturată
Tânărul care a încercat să jefuiască o bancă din Capitală este un adolescent de 17 ani. Polțiștii l-au găsit ascuns în tufiș, într-o curte alăturată

Adolescentul de 17 ani a fost a fost prins după ce a intrat noaptea într-o bancă Libra Bank din Bucureşti, spărgând un geam. 

Hoțul, un tânăr de 17 ani

Un polițist care patrula prin zonă a fost anunțat de un agent de pază al băncii, după ce a văzut că în interiorul clădirii se află o persoană, aspect constatat de agenții de securitate de la dispeceratul video și antiefracție ai Force 1. Poliţistul a alertat şi celelalte echipaje aflate în serviciu, care în scurt timp au înconjurat clădirea.

Băiatul de 17 ani a reușit să iasă din clădire pe o altă ușă, însă a fost găsit după câteva minute într-o curte alăturată, ascuns într-un tufiș. Poliţiştii au sărit gardul şi l-au prins pe tânărul repectiv.

Asupra sa au fost găsite un ciocan şi o şurubelniţă, precum şi două perechi de ciorapi. Anchetatorii au mai stabilit că tânărul are 17 ani, este din comuna Mironeasca, judeţul Iaşi. El a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânărul care a încercat să jefuiască o bancă din Capitală este un adolescent de 17 ani. Polițiștii l-au găsit ascuns în tufiș. Ce l-a dat de gol