Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânărul care a jefuit un bărbat căzut pe o stradă din Bucureşti s-a ales cu dosar penal

Lecţia dezumanizării. Un tânăr de 21 de ani a prădat un om căzut pe stradă. I-a luat 25 de lei şi l-a lăsat să zacă pe caldarâm fără să cheme ambulanţa. Jandarmii l-au prins, aşa că va plăti scump pentru asta. Are dosar penal pentru furt.

de Bogdan Ocnaru

la 10.03.2021 , 20:07

  • Tânărul care a jefuit un bărbat căzut pe o stradă din Bucureşti are 21 de ani.
  • Bărbatul jefuit pe o stradă din Bucureşti nu a depus plângere împotriva tânărului.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede bărbatul care zace pe trotuar. Primul om care ajunge lângă el este un tânăr. Contrar aşteptărilor, el nu vine să-l ajute. Se apleacă şi ia câteva bancnote, care au sărit din buzunarul bătrânului. Fără remuşcări şi fără empatie se uită în ochii omului şi pleacă.

Martor: A căzut aici! L-a văzut băiatul. A ieşit afară şi i-a fost frică să se apropie. S-a uitat pe camere şi a văzut că a oprit aici un TAXI galben. A venit în fugă, a văzut că avea portfolelul. 

Locuitorii din zonă sunt cei care au alertat autorităţile. Înainte să ajungă ambulanţa, au venit câţiva jandarmi, care i-au acordat primul ajutor victimei. Aşa au aflat şi de furt. Au pornit pe urmele hoţului. L-au prins la câteva străzi distanţă, după ce au blocat TAXI-ul în care se afla. 

Vezi și

Alexandru Iacob, Jandarmeria Bucureşti: A şi recunoscut că a sustras o sumă de bani de la bărbatul căzut la pământ. Alte declaraţii nu a vrut să facă faţă de jandarmi, motiv pentru care vor continua cercetările la Secţia de Poliţie. Facem apel la bunăvoinţa cetăţenilor. În momentul în care vedem că o persoană este căzută la pământ sau are nevoie de ajutor, să acordăm acest ajutor, pentru că uneori poate fi vital. 

Tânărul care a jefuit un bătrân căzut la pământ împlineşte 21 de ani

Victima şi-a recuperat banii, iar hoţul s-a ales cu dosar penal pentru furt. 

Avem locul în care a avut loc întreaga scenă. Imaginile sunt mai mult decât relevante. Tânărul vinovat împlineşte chiar astăzi 21 de ani. Drumul său în viaţă va fi marcat de această întâmplare, chiar dacă nu va primi o condamnare la închisoare. 

Bărbatul a suferit câteva răni minore, în urma căzăturii. Încă nu a depus plângere împotriva celui care l-a jefuit. 

Bogdan Ocnaru Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Tânărul care a jefuit un bărbat căzut pe o stradă din Bucureşti s-a ales cu dosar penal