Meniu LIVE
Search
x

Video Un bărbat rănit, prăbuşit inconştient pe trotuar, a fost jefuit de un tânăr în Bucureşti. Momentul a fost filmat

Imagini revoltătoare filmate miercuri, în sectorul 5 din București. Un bărbat rănit, căzut pe trotuar inconștient, a fost jefuit de un tânăr de 20 de ani, care a profitat de starea gravă a acestuia. Scena a fost filmată, iar imaginile au fost postate pe Facebook de Jandarmeria Română.

De Veronica Micu la 10.03.2021, 11:03
Un bărbat rănit, prăbuşit inconştient pe trotuar, a fost jefuit de un tânăr în Bucureşti. Momentul a fost filmat Vezi și
  • Hoțul era cunoscut cu activități infracționale.
  • El a fost dus la secția de Poliție, unde i s-a întocmit un nou dosar penal.

Militarii au fost cei care i-au acordat bărbatului care zăcea pe caldarâm, cu răni sângerânde, primul ajutor, până la sosirea ambulanței.

"Între timp, incidentul a adunat mai mulți curioși care le-au oferit jandarmilor informații noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii", transmit reprezentanții Jandarmeriei Române.

La câteva străzi de locul unde zăcea inconștient bărbatul căzut pe stradă, jandarmii au observat, într-o mașină, un tânăr care corespundea descrierilor primite de la cetățeni.

Hoțul era cunoscut cu activități infracționale

Oprit și legitimat, în urma controlului, au fost găsiți banii pe care tânărul a recunoscut că îi furase de la bărbatul rănit.

Tânărul de 20 de ani era cunoscut cu activități infracționale.

Bărbatul rănit a fost dus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar tânărul la secția de Poliție, unde i s-a întocmit un nou dosar penal.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un bărbat rănit, prăbuşit inconştient pe trotuar, a fost jefuit de un tânăr în Bucureşti. Momentul a fost filmat