Antena Meniu Search
x

Video Tânărul care a tăbărât cu toporul într-o benzinărie din Bucureşti a fost arestat. Filmul atacului: angajatul de doar 18 ani şi-a văzut moartea cu ochii

Individul de 20 de ani care a intrat cu toporul într-o benzinărie din Bucureşti şi a vrut să lovescă un angajat a fost arestat pentru 30 de zile. Atacul extrem de brutal a fost filmat de camerele de supraveghere, ceea i-a ajutat pe poliţişti în anchetă. În imagini se vede cum, după un schimb de replici, bărbatul aruncă toporul către vânzător. Angajatul, care are 18 ani, a reuşit să se ferească în ultimul moment şi să se ascundă în spatele unei uşi. La întreaga scenă au fost martori încremeniţi şi câţiva clienţi care erau la doar un metru distanţă de atacator. Individul are acum dosar penal pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

de Redactia Observator

la 09.03.2024, 19:43

Vezi și

Atac înfiorător la o benzinărie din București. Un bărbat de 20 de ani a intrat cu un topor şi a vrut să-l lovească peste tejghea pe angajatul restaurantului.

Atacatorul din benzinărie a fost arestat

Nimic nu prevestea atacul brutal în momentul în care bărbatul de 20 de ani a intrat, în jurul orei 21:00, în benzinărie. Ţinea pe umăr un topor şi, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum stă câteva momente, are un schimb de replici cu vânzătorul, apoi aruncă cu brutalitate toporul către cel care servea. 

Scena dramatică se petrece sub ochii celorlalți clienți, care serveau masa la niciun metru distanţă de el. Norocul tânărului angajat a fost, însă, că a avut prezenţă de spirit şi s-a ferit în acea fracţiune de secundă.

Însă agresorul nu s-a oprit aici. După ce a văzut că nu l-a nimerit, a trecut de tejghea, a recuperat toporul de pe jos şi a încercat să îl prindă. Tânărul atacat, în vârstă de 18 ani, a reuşit să se ascundă în spatele unei uşi, iar apoi a ieşit din benzinărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânărul care a tăbărât cu toporul într-o benzinărie din Bucureşti a fost arestat. Filmul atacului: angajatul de doar 18 ani şi-a văzut moartea cu ochii