Antena Meniu Search
x

Video Tânărul vasluian de 21 de ani care şi-a bătut şi violat fosta iubită, apoi i-a furat copilul, a fost reţinut. Ce i-a declanşat furia

Caz şocant în judeţul Galaţi. O tânără de 22 de ani a fost bătută şi violată chiar de fostul iubit, un tânăr de 21 de ani. Culmea, cei doi au şi o fetiţă. Individul a intrat peste femeie în casă şi a agresat-o sexual, de faţă cu propriul copil. După ce şi-a violat fosta parteneră, bărbatul a luat-o pe copilă şi a fugit cu ea în locuinţa sa din judeţul Vaslui. Acum, individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

de Adrian Obreja

la 08.02.2024, 10:15

Vezi și

Monstrul cu chip de om a avut o relaţie de câţiva ani cu fosta iubită. Au şi o fetiţă de un an şi opt luni, împreună. Supărat că femeia a vrut să rupă orice legătură cu el, individul s-a gândit să se răzbune pe mama copilului său. Orbit de furie, bărbatul s-a dus la casa tinerei, iar după ce a aşteptat ca părinţii acesteia să adoarmă, a intrat în camera femeii. În jurul orei 23.00, suspectul principal a fost aici acasă, la fosta concubină, s-au certat, după care au plecat. Două ore mai târziu s-a întors. A bătut-o. A agresat-o sexual şi i-a furat şi fiica.

Individul a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile

"Ea mi-a cerut ajutorul, iar eu am trimis-o către postul de poliţie. De astfel nici părinţii nu au ştiu că a fost la ea în casă", a declarat Mihaela Stelaru, asistent social Primăria Bălăşeşti. Ajunşi la casa bărbatului, poliţiştii au găsit-o pe fetiţă. Au înapoiat-o pe copilă mamei, iar pe bărbat l-au dus direct la secţia de poliţie.

"După probatoriul administrat în cauză penală în care au fost efectuate cercetări pentru infracţiunea de violare de domiciliu, violenţă în familie şi viol, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Beleşti au luat măsura reţinerii a tânărului în vârstă de 21 de ani", a declarat Ciprian Stoica, IPJ Galaţi. Acum, individul a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânărul vasluian de 21 de ani care şi-a bătut şi violat fosta iubită, apoi i-a furat copilul, a fost reţinut. Ce i-a declanşat furia