Antena Meniu Search
x

Video Un vasluian a intrat în casă peste fosta iubită, a bătut-o, a violat-o şi apoi i-a luat copilul de aproape 2 ani şi a plecat. În casă se aflau şi părinţii femeii

Un bărbat din Vaslui a fost reţinut după ce a intrat în casă peste fosta iubită şi a agresat-o sexual. Vă avertizăm că urmează informaţii cu impact emoţional. Martor la incident ar fi fost şi copilul celor doi. După agresiune, individul a luat copilul şi a dispărut. Disperată, femeia a sunat la poliţie. Agresorul a fost găsit abia noaptea trecută, după două zile de căutări. 

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 14:04

Vezi și

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut de polițiștii din Galați după ce în timpul nopții ar fi intrat în casa fostei sale iubite, pe care a lovit-o, a agresat-o sexual și i-a luat copilul.

Potrivit IPJ Galați, polițiștii din Bălășești au fost sesizați marți de o tânără, de 22 de ani, care a reclamat faptul că, în cursul nopții de duminică spre luni, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Bălășești, ar fi fost agresată fizic de fostul ei concubin, de 21 de ani.

Bărbatul şi-a violat fosta iubită, apoi i-a luat copilul şi a plecat

După agresiunea fizică, bărbatul ar fi luat copilul lor minor, o fetiță de 1 an și 8 luni și s-ar fi deplasat la adresa sa de domiciliu, din comuna Zorleni, județul Vaslui. Polițiștii au stabilit că tânărul s-ar fi prezentat la locuința fostei sale concubine, iar după unele discuții în contradictoriu ar fi agresat-o fizic și apoi ar fi părăsit imobilul.

Pe acelaşi subiect

El ar fi revenit în cursul aceleiași nopți la locuința femeii, unde ar fi pătruns fără drept și fără consimțământul vreunei persoane, la adresă aflându-se reclamanta alături de fiica sa, dar și părinții acesteia care se aflau în altă încăpere. Bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie, iar apoi prin constrângere și împotriva voinței acesteia, ar fi agresat-o sexual.

„După aceasta, motivând că în ultima vreme nu ar mai fi petrecut timp cu fiica sa, ar fi luat minora și s-ar fi deplasat cu un autoturism la adresa de domiciliu din comuna Zorleni, județul Vaslui”, susțin polițiștii.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de violență în familie, violare de domiciliu și viol.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Polițiștii din Galați, împreună cu cei din Vaslui, l-au depistat pe tânăr la adresa sa de domiciliu. Acolo a fost găsită și fata, care a fost reîncredințată mamei.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, prin care cel în cauză are interdicția de a se mai apropia de fosta sa concubină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un vasluian a intrat în casă peste fosta iubită, a bătut-o, a violat-o şi apoi i-a luat copilul de aproape 2 ani şi a plecat. În casă se aflau şi părinţii femeii