Antena Meniu Search
x

Tânărul din Piteşti care a agresat sexual o fată în autobuz s-a predat. A fost reținut de polițiști

După ce a provocat indignare cu faptele sale în întreaga țară, tânărul de 26 de ani care a fost căutat de polițiștii din Argeș după ce ar fi agresat sexual și ar fi împins o fată dintr-un autobuz din Pitești s-a predat. A fost reținut pentru 24 de ore. 

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 16:53

Bărbatul de 26 de ani, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Pitești, a fost audiat, iar sâmbătă a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, a anunțat IPJ Argeș.

Tânărul s-a prezentat vineri la poliție

Duminică, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul s-a prezentat vineri la poliție, după ce IPJ Argeș a cerut ajutorul cetățenilor pentru identificarea lui.

Polițiștii anunțaseră anterior că fac verificări pentru identificarea unui tânăr care duminică, 21 ianuarie, în jurul orei 14:00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei stații pentru mijloace de transport în comun de pe bld. Petrochimiștilor din municipiul Pitești.

Agresorul a împins-o pe fată din autobuz

Ulterior, cel în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alți patru tineri care îl însoțeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânărul din Piteşti care a agresat sexual o fată în autobuz s-a predat. A fost reținut de polițiști