Antena Meniu Search
x

Video Tânărul din Sibiu care și-a ucis în bătaie tatăl era în sevraj când s-a năpustit asupra lui. Fusese externat de la Psihiatrie cu câteva zile înainte de crimă

Drogurile ucid, nu mai este un secret pentru nimeni, sau..mai rău... îi transformă pe consumatori în criminali fără scrupule. Este şi cazul unui tânăr aflat în sevraj care şi-a omorât tatăl în bătaie. S-a întâmplat noaptea trecută la Sibiu, iar victima este un cunoscut inginer agronom, fost şef al Direcţiei Agricole din oraş. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 07.11.2023, 22:11

Vezi și

Fapta ar fi fost săvârșită în noaptea de duminică spre luni. Apelul de urgență a fost primit la Dispeceratul Inspectoratului Poliției Județene Sibiu, la ora 02:00. Imediat, o echipă operativă, din care fac parte și polițiștii, s-a deplasat la adresa indicată și a găsit trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 50 de ani, fost şef al Direcției Agricole Sibiu.

Tânărul, externat de la Psihiatrie cu câteva zile înainte de crimă

Pe corpul neînsuflețit, anchetatorii au descoperit mai multe urme de violență. Principalul suspect este chiar unul din cei trei fii ai bărbatului. Băiatul este cunoscut drept consumator de stupefiante iar cu ocazia cercetării la fața locului inclusiv un bilet de externare de la Psihiatrie cu data de 13 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânărul din Sibiu care și-a ucis în bătaie tatăl era în sevraj când s-a năpustit asupra lui. Fusese externat de la Psihiatrie cu câteva zile înainte de crimă