Antena Meniu Search
x

Video Zeci de poliţişti şi jandarmi caută de mai bine de 24 de ore un tânăr de 18 ani evadat din arestul IPJ Ialomiţa

E alertă în Ialomiţa! De mai bine de 24 de ore, poliţiştii caută prin tot judeţul un puşti de 18 ani care a evadat de sub escortă, pe geam. Tânărul provocase un accident în Iaşi, cu o maşină furată şi fără permis!            

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 25.08.2021, 20:13

Vezi și
  • Tânărul de 18 ani este acuzat că a comis mai multe infracţiuni.

60 de polițiști și 25 de jandarmi, dar şi polițiști locali îl caută pe tânărul de 18 ani care a reușit să scape chiar din grupul sanitar al Poliției Municipiului Urziceni. De mai bine de 24 de ore, sunt filtre în tot judeţul, iar autorităţile au adus şi un câine de urmă în ajutor.

Puştiul era în arestul IPJ Ialomița cercetat pentru mai multe fapte comise în toată ţara. După ce a furat un autoturism din Buzău, căruia i-a pus numere de înmatriculare furate din Paşcani, a provocat un accident în municipiul Iaşi şi a fugit de la locul faptei! A fost prins după câteva zile în Ialomiţa.

În momentul evadării, tânărul purta un tricou negru, blugi și adidași albi. Cei care pot da informații sunt rugați să sune la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Zeci de poliţişti şi jandarmi caută de mai bine de 24 de ore un tânăr de 18 ani evadat din arestul IPJ Ialomiţa