Antena Meniu Search
x

Tarom va lansa prima aplicaţie mobilă din istoria companiei

Tarom lanseză prima aplicaţie mobilă din istoria companiei. Transportatorul aerian a anunţat că va scoate pe piaţă o aplicţie gratuită, menită să uşureze pasagerilor acces rapid la serviciile oferite.

Tarom va lansa prima aplicaţie mobilă din istoria companiei, pentru a uşura accesul clienţilor la serviciile oferite - Hepta

Tarom lanseză prima aplicaţie mobilă din istoria companiei. Transportatorul aerian a anunţat că va scoate pe piaţă o aplicţie gratuită, menită să ofere pasagerilor acces rapid la destinaţiile favorite, istoricul călătoriilor lor, dar şi posibilitatea de a menţine mai uşor legătura cu operatorii companiei. 

“Achiziţia de bilete on-line este o tendinţă în creştere în piaţă. Este eficient şi simplu. Noi, prin Tarom app, răspundem unor nevoi de simplitate şi eficienţă. Vrem ca toţi pasagerii noştri să ştie că în aplicaţia Tarom îi aşteaptă promoţii, oferte speciale şi multe alte beneficii. 2018 va fi ţinut minte ca anul retehnologizării în Tarom”, a anunţat directorul general Tarom, Werner Wolff.

Aplicaţia mobilă a fost dezvoltată împreună cu Amadeus şi creată special pentru a facilita accesul călătorilor la serviciile companiei aeriene. 

”Operaţiunile de booking, ticketing şi check-in sunt mult mai simple şi pot fi efectuate, rapid, din aplicaţie”, au adăugat reprezentanţii companiei.

Pe acelaşi subiect

Aplicaţia va beneficia de îmbunătăţiri după lansare. Utilizatorii se vor bucra de acces la module noi, precum My Account. Pe platoforma Apple IOS, aplicaţia va fi disponibilă din luna octombrie, estimează reprezentanţii companiei.

Tarom are aproape 1850 de angajaţi şi operează zboruri atât interne, cât şi externe pe cele 25 de aeronave.

Compania aeriană a anunţat că în viitor va schimba 13 avioane din flotă.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Tarom va lansa prima aplicaţie mobilă din istoria companiei