Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Taximetrist din Bucureşti, urmărit în trafic de Poliţie şi amendat cu 12.000 de lei după ce i-a ameninţat pe poliţişti (Video)

Un taximetrist din Bucureşti a fost amendat cu peste 12.000 de lei şi este cercetat penal pentru ultraj după o urmărire în trafic.

de Redactia Observator

la 05.04.2018 , 13:49

Taximetrist din Bucureşti, urmărit în trafic de Poliţie şi amendat cu 12.000 de lei după i-a ameninţat pe poliţişti - Poliţia Locală Bucureşti

Un taximetrist din Bucureşti a fost amendat cu peste 12.000 de lei şi este cercetat penal pentru ultraj după o urmărire în trafic.

Totul a început în jurul orei 01.40, atunci când poliţiştii locali din Bucureşti, aflaţi pe strada Şelari din Sectorul 3 au cerut actele unui taximetrist care staţiona neregulamentar.

Articolul continuă după reclamă

"Persoana în cauză a refuzat legitimarea, s-a încuiat în mașină și a fugit de la fața locului, motiv pentru care polițiștii locali l-au urmărit, reușind blocarea acestuia în zona Magazinului Unirea", se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Bucureşti.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii locali au cerut ajutorul poliţiştilor din cadrul Secţiei 10, iar taximetristul fugar a fost prins.

Nicolae Mihai Tănase, în vârstă de 24 de ani, a fost oprit în trafic, din nou, iar de această dată nu a mai reuşit să fugă.

El s-a luat la ceartă cu poliţiştii locali şi cei ai Secţiei 10 şi a fost amendat cu 12.835 de lei.

În timp ce era amendat, bărbatul i-a înjurat pe poliţişti şi i-a ameninţat cu bătaie, motiv pentru care s-a ales şi cu dosar penal pentru ultraj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Taximetrist din Bucureşti, urmărit în trafic de Poliţie şi amendat cu 12.000 de lei după ce i-a ameninţat pe poliţişti (Video)