Antena Meniu Search
x

Video Taximetrist rupt de beat, spulberat de tren în Iași. Bărbatul avea o alcoolemie uriașă

Un taximetrist în vârstă de 50 de ani a scăpat cu viață, în această dimineață, în urma unui teribil accident feroviar. Mașina bărbatului a fost spulberată de tren în localitatea Ciuria, județul Iași, iar verificările polițiștilor au scos la iveală faptul că șoferul era beat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.12.2022, 18:55

Vezi și

Alarma a fost dată azi dimineață, în jurul orei 10.30. Un apel la 112 anunța că un taximetru a fost lovit de tren în comuna Ciuria, din județul Iași. 

"Dispeceratul a fost anunțat despre producerea unui accident feroviar, în localitatea Ciuria, unde trenul IR 1830 Galați - Cluj-Napoca a acroșat un taxi. În urma evenimentului feroviar a rezultat o victimă, bărbat, în vârstă de 50 de ani.

La sosirea forțelor de intervenție, aceasta era ieșită din mașină, iar taxiul bloca traficul feroviar. După evaluarea victimei la locul evenimentului, aceasta a fost transportată la spital, iar după aproximativ o oră traficul a fost reluat", a declarat Georgica Onofreiasa, reprezentant al ISU Iași.

Taxi lovit de tren în Iași. Șoferul avea alcoolemie uriașă

Pe acelaşi subiect

Șoferul se afla singur în mașină, iar polițiștii au stabilit că acesta era băut.

"Astăzi, 19 decembrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că trenul IR 1830 Galați-Cluj Napoca a acroșat un auto. Din verificări, a rezultat faptul că șoferul autoturismului, care se afla singur în mașină, a fost rănit, fiind transportat la spital. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul locomotivei a fost și el testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ", a transmis IPJ Iași.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Taximetrist rupt de beat, spulberat de tren în Iași. Bărbatul avea o alcoolemie uriașă