Antena Meniu Search
x

TCDU: Sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, Pepe se transformă în Maria Lătărețu

Pepe și-a făcut unghiile, și-a pus clipsuri, mărgele și gene false, a îmbrăcat ia, fota și și-a pus pe cap marama, ca să se transforme în Maria Lătărețu, în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 13 septembrie, ora 20.30, la Antena 1

Pepe și-a făcut unghiile, și-a pus clipsuri, mărgele și gene false, a îmbrăcat ia, fota și și-a pus pe cap marama, ca să se transforme în Maria Lătărețu, în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 13 septembrie, ora 20.30, la Antena 1.

“Nu ascultam Maria Lătărețu în copilărie, de acea nu sunt familiarizat cu repertoriul dumeaei. Știam însă melodia “Mai ții minte măi, dragă Mărie”, dar nu cunoșteam versurile în detaliu. Nici nu știam cum arată doamna Lătărețu. Îmi stă bine cu gene false? Da, sunt o drăguță!”, se amuză el.

Pepe revine în postura de concurent, la “Te cunosc de undeva!”, după ce sezonul trecut a stat la masa juriului. “E mai ofertant să fii concurent decât jurat, la “Te cunosc de undeva!”. Trece timpul altfel. Mie îmi place acțiunea, mă încarcă cu energie. În plus, este o ediție cu cei mai buni. Mi-ar plăcea ca sezonul ăsta să mă transform în Celentano, Phil Collins sau Narcisa Suciu. Să vedem dacă-mi va cădea vreunul la ruleta personajelor”, mai spune artistul care, în calitate de concurent, a câștigat două sezoane ale transforming show-ului.

Cum reușește Pepe să o imite pe Maria Lătărețu și cum vor aprecia cei patru jurați prestația sa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în prima ediție sezonului campionilor transformărilor, sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » TCDU: Sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, Pepe se transformă în Maria Lătărețu