Antena Meniu Search
x

Video Două eleve din Buzău și-au împărțit pumni și picioare, după ieșirea de la ore. Copilele s-ar fi îndrăgostit de același băiat

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și fac verificări, după ce imagini apărute în spațiul public arată cum două fete, care ar fi eleve în clasa a VII-a la școala nr. 11 din Buzău, își împart pumni și picioare sub privirile a zeci de colegi, care, în loc sa le despartă, le încurajau și le filmau cu telefoanele mobile.

de Redactia Observator

la 18.05.2022, 11:54

Vezi și

Bătaie cu pumni și picioare între două adolescente din Buzău, care s-ar fi îndrăgostit de același băiat. Disputa fetelor, care ar fi eleve în clasa a VII-a la școala nr. 11, a avut loc ieri după-amiază, după ieșirea de la cursuri și a fost filmată cu telefonul mobil.

Bătaia elevelor din Buzău, nu departe de școală

În imaginile apărute în online se vede cum bătăușele se lovesc, se trag de păr și se îmbrâncesc, sub privirile a zeci de colegi care, în loc să le despartă, le încurajau. 

Încăierarea ar fi avut loc nu departe de școală, iar evenimentul pare să fi fost anunțat, dat fiind numărul mare de copii strânși să le vadă pe cele două rivale cum se păruiesc.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu după apariția imaginilor pe rețelele de socializare și au demarat cercetările pentru identificarea protagoniștilor și pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Două eleve din Buzău și-au împărțit pumni și picioare, după ieșirea de la ore. Copilele s-ar fi îndrăgostit de același băiat