Antena Meniu Search
x

Te vaccinezi şi câştigi la loto! Campanie inedită a Loteriei Română: premii de 100.000 de lei pentru cei care se imunizează

Maşini, bani sau burse de studiu. Aşa este încurajată populaţia să se vaccineze. Nu se întâmplă doar la noi, ci şi peste hotare.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 17.06.2021, 08:30

Vezi și

Loteria Română are o campanie - "Te vaccinezi şi câştigi" - campanie în urma căreia cei care participă la această tombolă pot primi 5 premii, în valoare de 10.000 de lei fiecare sau marele premiu de 50.000 de lei. Extragerea are loc pe 4 iulie şi, bineînţeles, câştigătorii îşi pot revendica premiile în baza actului de identintate, dar şi a adeverinţei de vaccinare.

La Moscova, spre exemplu, autorităţile locale lansează o loterie pentru cei vaccinaţi şi pune la bătaie în perioada următoare câte 5 maşini în fiecare săptămână pentru cei care s-au vaccinat. Într-o regiune din Canada se organizează o tombolă cu 7 premii în valoare de 100.000 de dolari fiecare, precum şi 10 burse de studiu a câte 25.000 de dolari. Bursele sunt destinate persoanelor vaccinate cu vârste între 12 şi 17 ani, au anunţat autorităţile canadiene.

În ţările din Asia, premiile sunt dintre cele mai diverse. De la găini şi vaci, la vouchere, concedii plătite sau un apartament de un milion de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Te vaccinezi şi câştigi la loto! Campanie inedită a Loteriei Română: premii de 100.000 de lei pentru cei care se imunizează