Antena Meniu Search
x

Video Tentative de sinucidere în două şcoli din România. S-au aruncat de la etaj sub ochii colegilor

Caz tulburător la Iaşi. O copilă de doar 11 ani a încercat să se sinucidă la şcoală, chiar în faţa colegilor săi. După ce a participat la repetiţiile pentru serbarea de Crăciun, fetiţa s-a aruncat în gol de la etajul doi al unităţii de învăţământ. Aceasta a fost transportată de urgenţă la spital, cu multiple traumatisme, iar mai multe anchete au fost deja deschise. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 13.12.2023, 10:16

Vezi și

Gestul inexplicabil al fetei de 11 ani, elevă în clasa a cincea la Colegiul Național "Emil Racoviță" din Iași, a avut loc în afara orelor de curs. Copila participase alături de alți elevi la repetiţii pentru serbarea de Crăciun. La finalul acestora, fetiţa s-a aruncat de la etajul al doilea al şcolii, chiar în faţa colegilor. Și un angajat al școlii a văzut întreaga scenă, însă nu a mai apucat să facă ceva.

Tentative de sinucidere în două şcoli din România

Mihaela Vlioncu, director adjunct la Colegiul Național "Emil Racoviță" din Iași: Era un copil ca toți ceilalți. Doamna profesoară de muzică mi-a spus că la cursul de chitară a fost totul în regulă, nu putea nici un semn să anticipeze această faptă.

Copila a fost preluată imediat de un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor. Fata era conștientă când au sosit medicii. 

Pe acelaşi subiect

Prof. Dr. Diana Cimpoeșu - coordonator UPU-SMURD Iași: Am trimis mașina de Terapie Intensivă SMURD Iaşi care a găsit fetiţa cu traumatism la nivelul bazinului, posibil o fractură de bazin, traumatism la nivelul feţei, epistaxis şi mai multe contuzii. Stabilă hemodinamic şi conştientă. 

Polițiștii au deschis și ei o anchetă în acest caz.

Adina Ciobanu - IPJ Iaşi: La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Copiii care au fost martori urmează să fie consiliaţi. Conducerea liceului a deschis de asemenea o anchetă pentru a afla dacă fata a fost supusă bullyingului.

Un incident asemănător a avut loc şi la Zalău. O minoră de 14 ani a căzut în gol de la etajul al doilea al unei clădiri. Din fericire, fata a scăpat cu leziuni uşoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tentative de sinucidere în două şcoli din România. S-au aruncat de la etaj sub ochii colegilor