Antena Meniu Search
x

Autorul atentatului terorist de la Barcelona, ucis într-un raid al poliției spaniole. Purta o centură cu explozibili și a strigat "Allah este mare"

Poliția spaniolă confirmă că bărbatul împuşcat la Subirats, la vest de Barcelona, este Younes Abouyaaqoub, şoferul maşinii care a intrat în mulţime în capitala catalană.

Poliția spaniolă confirmă că bărbatul împuşcat la Subirats, la vest de Barcelona, este Younes Abouyaaqoub, şoferul maşinii care a intrat în mulţime în capitala catalană.

Potrivit unor surse de poliție, autorul atacului terorist de la Barcelona, ar fi fost identificat purtând o centură explozivă și ar fi strigat "Allah este mare" pe stradă. 

"Suspectul avea atașat corpului ceea ce arăta ca o centură cu explozibili. Individul a fost împușcat, au confirmat pentru media spaniolă, surse din poliție.

Teroristul era dat dispărut de joi, atunci când a comis atacul pe La Rambla. Polițiștii au transmis fotografia suspectului în tot teritoriul, iar colaborarea cu cetățenii pare să fi avut un răspuns rapid.

Pe acelaşi subiect

Surse din poliție au confirmat pentru presa spaniolă că a existat operațiune în Subirats și au cerut să se difuzeze numai informații oficiale. La scurt timp, polițiștii au confirmat că au omorât o persoană în orașul din apropiere de Vilafranca del Penedès.

Potrivit unui martor, bărbatul împușcat ar fi fluierat lângă o zonă de case izolate, ca și cum ar aștepta pe cineva. Suspectul a fost surprins de apariția unei alte persoane și a fugit, potrivit surselor de poliție.

Inițial, presa spaniolă a anunțat că autorul atacului terorist de la Barcelona a fost arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Autorul atentatului terorist de la Barcelona, ucis într-un raid al poliției spaniole. Purta o centură cu explozibili și a strigat "Allah este mare"