Antena Meniu Search
x

Mesajul TULBURĂTOR al mamei celui mai căutat TERORIST din Europa, cel care a condus furgoneta care a intrat în mulţime la Barcelona

Mamele teroriştilor de la Barcelona şi Camprils resping faptele fiilor lor şi suspectează că cineva le-a radicalizat copiii, despre care spun că duceau vieţi normale, relatează El Pais.

Mamele teroriştilor de la Barcelona şi Camprils resping faptele fiilor lor şi suspectează că cineva le-a radicalizat copiii, despre care spun că duceau vieţi normale, relatează El Pais.

Oraşul Ripoll, de unde erau originari majoritatea celor implicaţi în atacurile de la Barcelona şi Camprils, a găzduit sâmbătă o manifestaţie de respingere a terorismului şi de solidaritate cu victimele atentatelor, la care au luat parte şi rude şi apropiaţi ale autorilor.

Printre participanţi s-a aflat şi mama lui Younes Abouyaaqoub, suspectat că a condus furgoneta care a intrat în mulţime pe La Rambla, în Barcelona. “Vreau să se predea. Nu vreau să mai omoare, Islamul nu spune aşa ceva”, a spus mama lui Abouyaaqoub, Hanno Ghanim.

Familia celor doi fraţi Hychami şi-a exprimat durerea şi surprinderea faţă de atentat. “Nu ştiam nimic. Nu am suspectat niciodată că ar putea face a şa ceva. Trăiau o viaţă normală, nu ne-am fi imaginat că se poate întâmpla aşa ceva”, a spus una dintre rude.

Apropiaţii au subliniat că, pentru un astfel de atac, cineva i-a radicalizat pe tineri. “Credem că aici a fost un lider mai important care i-a spălat pe creier”, au insistat ei.

Manifestaţia, organizată pe WhatsApp, a inclus mamele ale patru dintre terorişti. “Nu terorismului” sau “Nu în numele meu” au fost câteva dintre mesajele scrise pe pancartele pe care le-au fluturat participanţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Mesajul TULBURĂTOR al mamei celui mai căutat TERORIST din Europa, cel care a condus furgoneta care a intrat în mulţime la Barcelona