Antena Meniu Search
x

Video "Ţi-e frică! De ce nu te uiţi, mă, la mine?" Scandal uriaş într-un sens giratoriu din Galaţi: Un şofer, criză de nervi din cauza unei neacordări de prioritate

Scandal monstru într-un sens giratoriu din municipiul Galaţi. Un şofer nervos parcă şi-a pierdut minţile, după ce o şoferiţă nu i-a acordat prioritate. Bărbatul a coborât din maşină, a agresat-o pe femeie, după care s-a urcat pe maşina ei şi a făcut circ. După ce martorii au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, individul i-a agresat şi pe medici. 

de Adrian Obreja

la 15.12.2022, 11:54

Vezi și

Nici jandarmii nu l-au putut potoli pe individ, care părea sub influenţa substanţelor interzise, aşa că l-au luat pe sus şi l-au băgat în ambulanţă, pentru a-l duce la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, iar apoi la psihiatrie. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Şofer, greu de oprit după o criză de nervi

De doar câteva secunde a avut nevoie şoferul turmentat să îşi piardă discernământul. Când a văzut că nu i se dă prioritate în sensul giratoriu, a tras frâna de mână, a coborât din maşină şi s-a dus glonţ la cea care îi tăiase calea. După ce a bălăcărit-o în fel şi chip şi a ameninţat-o, bărbatul s-a urcat pe maşina femeii, de unce a continuat circul. Martorii au sunat la 112, unde a ajuns mai întâi o ambulanţă. Şi medicii au devenit victimele furiei şoferului.

Cătălin Bădin, Jandarmeria Galaţi: La faţa locului, jandarmii au observat echipajul unei ambulanţe, iar şoferul acesteia le-a spus oamenilor legii că au încercat să îl calmeze pe bărbat, însă acesta a început să lovească cu pumnii şi picioarele în interiorul ambulanţei, fiindu-le imposibil să îl imobilizeze.

Pe acelaşi subiect

Minute bune s-au chinuit jandarmii să-l potolească. În cele din urmă au reuşit să-l imobilizeze şi l-au băgat în ambulanţă, pe o targă. 

Şofer: Ţi-e frică? Ţi-e frică, mă, ţi-e frică! De ce nu te uiţi, mă, la mine? De ce nu te uiţi?

Individul părea sub influenţa drogurilor, aşa că că a fost dus la spital, pentru prelevarea de probe biologice. Numai că... scandalul a continuat şi acolo.

Jandarm-şofer: Puneţi-i că-i drogat.

- Nu vrei să mă vezi? Nu vrei să mă vezi, mă?

- Hai stai liniştit acolo! 

Cătălin Bădin, Jandarmeria Galaţi: Persoana în cauză a fost imobilizată de către jandarmi şi condusă la spitalul de urgenţă pentru prelevarea probelor biologice. 

În cele din urmă bărbatul a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie, unde va primi îngrijiri medicale de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Ţi-e frică! De ce nu te uiţi, mă, la mine?" Scandal uriaş într-un sens giratoriu din Galaţi: Un şofer, criză de nervi din cauza unei neacordări de prioritate