Antena Meniu Search
x

Video Scandal sângeros în Galați: unul a venit cu un cuțit, celălalt cu pistolul. Ambii au ajuns la spital plini de răni

Scene ca-n Vestul Sălbatic în faţa unei cafenele din Galaţi. Doi indivizi s-au luptat pe stradă sub ochii trecătorilor. S-au atacat reciproc, unul cu un cuţit, celălalt cu un pistol într o zonă circulată din oraş. Împuşcăturile au declanşat panica, mai ales că, după atac, pistolarul a umblat liber pe străzi o vreme. Poliţiştii au făcut filtre în oraş şi i-au dat de urmă. 

de Adrian Obreja

la 12.12.2022, 20:21

Vezi și

Atacul sângeros a avut loc în faţa unei cafenele din Galaţi, la doi paşi de Palatul de Justiţie. Totul ar fi pornit de la o ceartă mai veche între cei doi. Când s-au întlnit în zorii zilei în local, conflictul a reizbucnit. Cei doi au ieşit afară să se răfuiască.  Fiecare a atacat cu ce a avut la îndemână: unul cu cuţitul, altul cu pistolul. 

Filmul scandalului din Galaţi

"S-a creat un scandal, am ieşit afară când am auzit împuşcătura. Am văzut că o persoană sângera. Cealaltă persoană era pe jos. Era un haos total. Noi ne-am speriat şi am vrut să fie angajatele în siguranţă. Am intrat în interior şi am încuiat uşa până s-au liniştit lucrurile", povesteşte un martor. "S-a auzit prima dată o împuşcătură. Am crezut că sunt petarde. La scut timp s-a mai auzit încă una. Ne-am dat seama că petardele nu ar fi atât de slabe ca şi intensitate şi ne-am imaginat că s-a întâmplat ceva rău", mărturiseşte un altul.

"Potrivit martorilor, au fost trase mai multe focuri de armă. Poliţiştii fac acum cercetări la faţa locului. Chiar în acel loc este lăsat şi un cuţit", spune Adrian Obreja, reporter Observator. "Era un domn căzut pe jos, avea sânge pe cap şi celelalte persoane nu mai erau, dispăruseră", adaugă un martor.

Pe acelaşi subiect

Ambii au ajuns la spital plini de răni

Rănit, pistolarul s-a urcat în maşină şi a fugit. "Zeci de poliţişti şi jandarmi sunt acum în locul în care a avut loc scandalul. În acelaşi timp, filtre de poliţie au fost puse la toate ieşirile din oraş pentru a fi prins suspectul", a precizat Adrian Obreja, reporter Observator. "Au fost alertate toate echipajele de poliţie şi s-a solicitat şi sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Galaţi, a Poliţiei Locale şi a Poliţiei de Frontieră pentru a se da în urmărire un autoturism în care s-ar fi urcat unul dintre agresori", a declarat Ciprian Stoica, IPJ Galaţi. 

Fugarul n-a ajuns departe. Poliţiştii au pus mâna pe el patru kilometri distanţă de locul atacului. Cei doi bărbaţi, unul de 33 şi altul de 37 de ani, au ajuns la spital, plini de răni. "Au fost aduşi doi bărbaţi, unul cu o plagă împuşcată la nivelul regiunii temporale drepte şi un bărbat cu o plagă tăiată la nivelul scalpului", spune Ionuț Băneșanu, medic.

Pistolarul deţinea arma cu bile în mod legal. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Imediat ce vor ieşi din spital, cei doi indivzi vor da explicaţii în faţa poliţiştilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Scandal sângeros în Galați: unul a venit cu un cuțit, celălalt cu pistolul. Ambii au ajuns la spital plini de răni