Antena Meniu Search
x

Femeie agresată de soţ sub ochii fiului, pe o stradă din Dolj. Bărbatul i-a atacat cu toporul pe poliţişti

Scandal în Dolj, după ce un bărbat în vârstă de 48 de ani şi-a atacat soţia şi fiul de 19 ani, în plină stradă. Chemaţi de un trecător, poliţiştii veniţi să pună în aplicare ordinul de protecţie nu au scăpat nici ei de furia soţului. Acesta a aruncat spre ei cu pietre, dar şi cu un topor. Poliţiştii au tras un foc de avertisment, iar în cele din urmă au reuşit să-l imobilizeze pe agresor.

De Redactia Observator la 07.12.2022, 11:23
poliţişti
Bărbatul i-a atacat cu toporul pe poliţişti - Arhivă (scop ilustrativ)

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, miercuri, că un bărbat de 48 de ani, din comuna Bulzeşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, în noaptea de luni spre marţi, pentru comiterea infracţiunii de ultraj. Poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi de către un trecător că, pe o stradă din comuna Bulzeşti, o femeie este agresată de soţ.

Femeia şi fiul de 19 ani, agresaţi de soţ. Bărbatul i-a atacat pe poliţişti cu toporul

“Poliţiştii s-au deplasat la Centrul Medical de Permanenţă Bulzeşti, unde femeia de 39 de ani fusese transportată, împreună cu fiul acesteia, de 19 ani, ocazie cu care s-a stabilit că în cursul aceleiaşi zile, cei doi ar fi fost agresaţi fizic de bărbat. Poliţiştii le-au aplicat celor doi formularul de evaluare al riscului, în vederea emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, ocazie cu care s-a constatat faptul că există un risc iminent, fiind emis ordin de protecţie provizoriu, faţă de bărbat, pentru o perioadă de cinci zile”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au mers la locuinţa comună pentru a pune în aplicare măsurile dispuse prin ordinul de protecţie, dar bărbatul a refuzat să plece din casă, i-a ameninţat pe aceştia şi a aruncat cu pietre în ei. “Mai mult decât atât, bărbatul a aruncat către poliţişti şi cu o ţeavă metalică, iar ulterior cu un topor, fără ca vreun poliţist să fie vătămat, poliţiştii executând un foc de avertisment. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, bărbatul fiind imobilizat şi condus la sediul Secţiei de Poliţie pentru cercetări”, a mai precizat sursa citată. Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Craiova care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Femeie agresată de soţ sub ochii fiului, pe o stradă din Dolj. Bărbatul i-a atacat cu toporul pe poliţişti