Antena Meniu Search
x

Video "Ţine! Ţine! Las-o la mine, aici!" Fetiță prinsă sub o căruță plină cu lemne, sub privirile îngrozite ale tatălui. Pompierii au intervenit cu șenilata

O fetiţă de 13 ani a ajuns în stare gravă, la spital, după ce a fost prinsă sub o căruţă plină cu lemne, chiar sub privirile tatălui ei. Din cauza drumului greu accesibil, ambulanţa nu a putut ajunge să-i acorde fetiţei primul ajutor, iar pentru salvarea acesteia a fost nevoie de intervenţia unei şenilate. 

de Redactia Observator

la 24.01.2023, 08:05

Vezi și

Fetiţa de 13 ani se afla cu tatăl ei şi alte rude la pădure, pentru a lua lemne de foc. După ce a mers pe lângă căruţă o bună parte din drum, cea mică s-a gândit să urce în căruţă. Din cauza drumului abrupt, plin de denivelări, căruţa s-a răsturnat, iar copila a fost prinsă sub grămada de lemne. 

Fata şi tatăl ei au fost pe o căruţă. Toţi au fost jos pe lângă căruţă, iar fata s-a urcat apoi în căruță cu lemne. S-a răsturnat căruţa. A zis o fată care a venit de la deal că a lovit-o aici, cu un lemn. Atât a văzut ea. Şi la picior, parcă.

Strivită sub maldărul de lemne

Până la sosirea echipajelor de salvare, rudele au reuşit să o scoată pe fetiţă de sub maldărul de lemne, însă copilul era inconştient.

Pe acelaşi subiect

Nici ambulanţa nu a putut ajunge în zonă, drumul fiind plin de noroi, impracticabil. Pompierii au intervenit cu o şenilată, în ceea ce avea să fie misiune de salvare contra-cronometru. 

Raimond Petruţ, corespondent Observator: În acest moment, adolescenta de află în se află şenilata pompierilor, urmând a fi preluată de o ambulanţă SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa. 

Fetița a fost găsită de pompieri inconştientă, plină de răni

Zeci de minute s-au luptat pompierii să ajungă în zona unde fetiţa zăcea inconştientă, plină de răni. 

Gata, poţi să o iei din spate! Lasă că iau eu, Gabi! 

Ţine! Ţine! 

Las-o la mine, aici! 

Hai să o lăsăm jos, că trebuie mutată! 

Da, înțeleg, dar o punem lângă ăsta. Dă-mi monitorul mie! Las-o jos!

Adolescenta în vârstă de 13 ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde a rămas internată. Starea ei este încă una gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Ţine! Ţine! Las-o la mine, aici!" Fetiță prinsă sub o căruță plină cu lemne, sub privirile îngrozite ale tatălui. Pompierii au intervenit cu șenilata