Antena Meniu Search
x

Tinerele care lucrează în saloanele de masaj erotic vor autostrăzi şi vor protesta pe 15 martie

Tinerele care lucrează în saloanele de masaj erotic din Bucureşti vor autostrăzi şi se alătură protestului iniţiat de afaceristul Ştefan Mandachi, pe 15 martie.

de Redactia Observator

la 12.03.2019, 15:03

Tinerele care lucrează în saloanele de masaj erotic vor autostrăzi
Tinerele care lucrează în saloanele de masaj erotic vor autostrăzi - Arhivă

Tinerele care lucrează în saloanele de masaj erotic din Bucureşti vor autostrăzi şi se alătură protestului iniţiat de afaceristul Ştefan Mandachi, pe 15 martie.

Zeci de fete care lucrează în saloanele de masaj erotic au anunţat că, pe 15 martie, începând cu ora 15.00, vor protesta pentru autostrăzi.

"Pe 15 martie, maseuzele din saloanele noastre își invită clienții să stea în plus 15 minute gratuit, începând cu ora 15, timp în care să discute cu ei despre autostrăzi sau despre alte subiecte. Asta pentru că, în acest interval, ele își vor suspenda activitatea de bază. Și aceasta se întâmplă pentru că s-au săturat de ore lungi pe drum până acasă și au decis să se alăture protestului inițiat de Ștefan Mandachi!", se arată într-un anunţ al unui cunoscut lanţ de saloane din Bucureşti.

Protestul de pe 15 martie a fost iniţiat de afaceristul Ştefan Mandachi pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la lipsa unor şosele decente între Moldova şi restul ţării.

Bărbatul a construit, din banii săi şi pe un teren privat, primul metru de autostradă din Moldova.

Ulterior, Mandachi a lansat un apel către toţi oamenii de afaceri din România pentru a protesta pe 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute, faţă de lipsa de interes a autorităţilor în ceea ce priveşte proiectul unei autostrăzi care să unească judeţele din zona Moldovei, de restul ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tinerele care lucrează în saloanele de masaj erotic vor autostrăzi şi vor protesta pe 15 martie