Antena Meniu Search
x

Tinerii evadați din Timis, depistați într-o pădure din Olt. S-au tras focuri de armă pentru prinderea lor

Doi tineri care au evadat din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaş din Timiş sunt căutați chiar în aceste momente, după ce au fost depistați pe raza județului Olt, într-o zonă împădurită. Oamenii legi au tras două focuri de avertisment, însă fugarii nu s-au speriat.

de Redactia Observator

la 28.08.2019, 20:04

Tinerii evadați din Timis, depistați în Olt
Oamenii legii au efectuat două focuri de avertisment cu armamentul din dotare, însă fugarii nu s-au lăsat prinși - Profimedia Images

Doi tineri care au evadat din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaş din Timiş sunt căutați chiar în aceste momente, după ce au fost depistați pe raza județului Olt. Oamenii legi au tras două focuri de avertisment, însă fugarii nu s-au speriat. Pe urmele lor sunt peste 120 de jandarmi și polițiști, alături de câini de urmă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, peste 120 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi echipe ale Serviciului de Acţiuni Speciale Olt, cu sprijinul colegilor din Teleorman, al piloţilor din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie şi împreună cu voluntarii Asociaţiei "Rescue 4x4", folosind inclusiv câini de urmă îi caută pe cei doi fugari, care au evadat din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaş, judeţul Timiş.

"În urmă cu aproximativ două ore, poliţiştii au observat, pe raza localităţii Gârcov, un autoturism despre care existau informaţii cu privire la faptul că ar fi fost folosit pentru deplasarea celor în cauză. În timp ce verificau împrejurimile, poliţiştii au observat doi tineri cu semnalmentele celor căutaţi, iar la vederea forţelor de ordine, aceştia au fugit într-o zonă împădurită. Au fost efectuate două focuri de avertisment cu armamentul din dotare, în plan vertical. În urma acestora nu au rezultat victime sau pagube materiale", au precizat reprezentanţii IPJ Olt, potrivit news.ro.

Oamenii legii continuă căutările pentru prinderea celor doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tinerii evadați din Timis, depistați într-o pădure din Olt. S-au tras focuri de armă pentru prinderea lor