Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tineri morți într-un accident înfiorător, pe un drum din Brăila. Două maşini s-au făcut praf la ieşirea din Lacu Sărat

Tragedie pe o şosea din judeţul Brăila. Doi tineri în vârstă de 24 şi, respectiv 34 de ani şi-au pierdut viaţa în urma unui accident cumplit în care au fost implicate două autoturisme. Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 09.09.2024 , 09:03

Cele două maşini s-au izbit violent pe Drumul Naţional 2 B, chiar la ieşirea din localitatea Lacu Sărat. Una dintre ele a ieşit din decor şi a ajuns pe un câmp.

"Pe DN 2B, între localităţile Silistraru şi Lacul Sărat, judeţul Brăila, circulaţia rutieră este oprită în ambele direcţii de deplasare, ca urmare a producerii unui accident între două autoturisme, soldat cu victime multiple. Două persoane au decedat", anunţa Centrul Infotrafic după accident.

Doi tineri, morţi în accidentul violent

Vezi și

La faţa locului au ajuns imediat salvatorii, care au evaluat starea răniţilor. 

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, doi dintre ei se aflau în stare foarte gravă, iar în ciuda eforturilor făcute de medici, au fost declaraţi decedaţi. Alte 6 victime au fost transportate la spital cu răni grave. 

"La data 8 septembrie a.c., la ora 19:55, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 2B, la ieșire din localitatea Lacu-Sărat a avut loc un accident rutier. În urma evenimentului a rezultat decesul unui tânăr de 24 de ani din localitatea Silistraru și a unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Brăila. De asemenea, în urma vătămărilor suferite, șase pasageri din cele două vehicule au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero", a transmis IPJ Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Tineri morți într-un accident înfiorător, pe un drum din Brăila. Două maşini s-au făcut praf la ieşirea din Lacu Sărat